gesprekken

De praktijk

Mijn praktijk is niet elke dag open. Ik werk namelijk ook nog een aantal dagen bij De Hoop GGZ. Naarmate zich meer mensen bij mijn praktijk melden, zal ik minder gaan werken bij De Hoop en meer dagen in mijn eigen praktijk.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden. Als ik je aanmeldformulier heb ontvangen neem ik telefonisch contact met je op om te overleggen of we een eerste gesprek kunnen plannen. In het eerste gesprek gaan we kijken of jouw hulpvraag voldoende aansluit bij de mogelijkheden die ik heb. Dat voorkomt teleurstellingen! 
Ook kan je in dit gesprek gelijk ervaren of er een ‘klik’ is tussen jou en mij. Ik weet dat dit erg belangrijk is, omdat je best wel kwetsbare onderwerpen gaat bespreken. Ik wil graag dat jij je veilig en vertrouwt voelt in het contact met mij.

Tarieven

Ik hanteer twee gesprekstarieven:

  • individueel gesprek van 60 minuten: €60,-
  • relatiegesprek van 120 minuten: €120,-

Soms wil een verzekeraar vanuit de aanvullende verzekering een deel van de kosten betalen. Bij ProLife maak je daarvoor de meeste kans. Er zijn ook kerken die vanuit de diaconie bij willen dragen. 

Na elk gesprek vraag ik je ter plekke het bedrag via de Ideal betaalmodule op mijn site over te maken. 

Maak zelf je afspraak

Al je al client bij mij bent, dan kun je eenvoudig zelf een gespreksafspraak met mij maken. In de agenda kun je zien op welke dagen ik mogelijkheden heb om gesprekken te voeren: een groen vakje betekent dat er op die dag nog gesprekstijd beschikbaar is. Klik je op een dag, dan klapt een schermpje uit en kun je zien wel tijdstip nog vrij is. Klik daar dan op en vul de afspraak gegevens in.

Let op: ik houd de tijd vrij als je de afspraak hebt gemaakt. Kom je niet op de afspraak of meld je je niet 48 uur van te voren af, dan ben ik genoodzaakt om op het eerstvolgende gesprek dat we hebben, de helft van het gesprekstarief extra in rekening te brengen.