e-consulten

INFORMATIE

Als je hulp zoekt bij het overwinnen van de verleidingen van porno, dan zou het heel goed mogelijk kunnen zijn dat een aantal e-consulten voor jou een uitkomst is.

E-consulten hebben de volgende voordelen:

  • geen reistijden
  • je kunt op tijden dat het jou uitkomt met de hulpvraag aan de slag
  • je kunt de tijd nemen om goed over de dingen na te denken
  • je komt snel tot de kernthema’s
  • informatie die je krijgt kun je nog eens teruglezen
  • een gesprek van 1 uur is snel voorbij terwijl e-consulten vaak heel effectief en doelgericht zijn. E-consulten zijn dan ook prijs-technisch gezien veel voordeliger dan gesprekken terwijl het effect net zo groot kan zijn

Voorwaarde is wel dat je in staat bent om je schriftelijk goed uit te kunnen drukken.

ORIENTATIEVRAAG

Vraag je je af of een e-consult traject passend zou kunnen zijn? Leg dan eenmalig je situatie aan mij voor zodat ik je daarop antwoord kan geven.

BUNDEL 1

Met deze bundel kun je 1 vraag online stellen. De lengte van de vraag is gelimiteerd tot 300 woorden. Ik zal daarop binnen vier dagen proberen te reageren.

BUNDEL 2

Met deze bundel kun je 2 vragen online stellen. De lengte van de vraag is gelimiteerd tot 300 woorden. Ik zal daarop binnen vier dagen proberen te reageren.

BUNDEL 3

Met deze bundel kun je 3 vragen online stellen. De lengte van de vraag is gelimiteerd tot 300 woorden. Ik zal daarop binnen vier dagen proberen te reageren.

BUNDEL 4

Met deze bundel kun je 4 vragen online stellen. De lengte van de vraag is gelimiteerd tot 300 woorden. Ik zal daarop binnen vier dagen proberen te reageren.

BUNDEL 5

Met deze bundel kun je 5 vragen online stellen. De lengte van de vraag is gelimiteerd tot 300 woorden. Ik zal daarop binnen vier dagen proberen te reageren.